Recenzja ksiązki: Pasja książki. Studia poświęcone pamięci profesora Janusza Dunina, red. J. Ladorucki, M. Rzadkowolska, Wydawnictwo Literatura, Łódź 2009, 544 s. - Tadeusiewicz, Hanna (AUPC Studia ad Bibliothecarum Scientiam Pertinentia, 2010)
Artykuł recenzyjny