Elementy technologii informacyjnej w “edukacji czytelniczej i medialnej” zamieszczone w Podstawie programowej kształcenia ogólnego - Batorowska, Hanna (AUPC Studia ad Bibliothecarum Scientiam Pertinentia, 2001)
Components of Information Technology in “Reading and Medial Education” Included in Rudimentary Programme of General Education