Publikacje pracowników Instytutu Bibliotekoznawstwa i Informacji Naukowej Akademii Pedagogicznej w Krakowie za lata 1999–2000 - Kosętka, Halina (AUPC Studia ad Bibliothecarum Scientiam Pertinentia, 2003)
Bibliografia rejestracyjna - ok. 250 poz.